• 1404/08/13 - 08:37
  • تعداد بازدید خبر : 9
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

هفدمین نشست جلسه کمیته فنی درون و برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و چهارمین جلسه سلامت و کیفیت نان (چهارمین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان) در سال 1404 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

هفدمین  نشست جلسه کمیته فنی درون و برون بخشی سلامت و امنیت غذایی و چهارمین جلسه سلامت و کیفیت نان (چهارمین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان)  در سال 1404 در تاریخ 1404/08/12با حضور مدیر کل هماهنگی  امور اقتصادی استانداری گیلان، نماینده اداره کل استان( استاندارد، غله و خدمات بازرگانی، کارخانجات صنایع آرد سازی، بانک سپه)، رئیس صنف نانوایان شهرستان رشت،رئیس بسیج اصناف استان، مدیر نظارت غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه، و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی استان برگزار گردید. این جلسه که با محوریت  پیگیری و پیاده سازی و اجرایی تولید نان مطابق ضوابط و قوانین شیوه نامه آرد ونان کامل در شهرستانها و مرکز استان تشکیل گردیده بود ، به مواردی منجمله:  بررسی و پیگیری مصوبات جلسه قبلی ، پیشرو بودن استان گیلان در ابتدای اجرای برنامه و سپس کند اجرایی شدن  برنامه در استان، اهمیت و نقش نان کامل در پیشگیری از بیماریها و سبد غذایی افراد جامعه، اجرای فرایند درست پیاده سازی تولید نان کامل و ایجاد  مطالبه گری نان کامل توسط مردم در شهرستانها  و مرکز استان، همایش شهرستانی نان کامل،  تهیه وآموزش و فرهنگ سازی بصورت بسته کامل در مراحل در تولید تا مصرف نان کامل با محوریت معاونت بهداشتی و  همکاری و هماهنگی همه اعضا و اطلاع رسانی از طریق صدا وسیما و رسانه های  و پلتفرم های مجازی در شهرستانها و استان، بسته سیاستی تشویقی( منجمله طرح شهید آب شناسان و...)،    نظرات و پیشنهادات اعضای کمیته در بازنگری شیوه نامه آرد و نان کامل، صدور مجوزآسان  برای پخت نان کامل، درگاه صدور مجوزها برای نان کامل، آگاه سازی و افزایش آگاهی گروه های مختلف هدف در جامعه، مستند سازی اقدامات، چالش ها و مشکلات و راهکارهای کاربردی و عملی و اجرایی در تولید آرد و نان کامل، تامین گندم مرغوب و با کیفیت برای تولید آرد و نان کامل، توجه  به درصد سبوس گیری آرد کامل مطابق شیوه نامه ابلاغی، کمیسیون اصل 90،آموزش و برگزاری کارگاههای آموزشی برای نانوایانی که اقدام به تهیه نان کامل می نمایند،استفاده ازمرکز آموزش بازرگانی صمت برای تولید نان کامل، حمایت از ترویج و تولید نان کامل  در 5درصد  نانوایی های سنتی در شهرستانها و استان  و استفاده از بخش صنعتی( مجتمع) در تولید نان کامل، اطلاع رسانی برای جلب  و تشویق نانوایان داوطلب برای پخت نان کامل، تاکید بر حضور نمایندگان ادارات و سازمانهای دعوت شده شهرستانی و استانی و عضو کمیته در جلسات، اهمیت سلامت مردم در استفاده از نان کامل،آگاهی و اطلاع رسانی، کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط و اعضای کمیته در جهت اجرایی شدن  شیوه نامه تهیه نان کامل در شهرستان ها، پیشنهاد افزایش قیمت نان کامل تا 40درصد قیمت نان های سنتی و غیره بحث، گفت و گو  و مصوباتی تصویب گردید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 147286
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1404/08/13 08:37